RUISROCKIN TALKOOHAKU 2018

Ruisrockiin 2018 talkoopaikkoja voi tulla enää peruutusten yhteydessä. Otamme kyllä heti yhteyttä, jos pääsisit vielä mukaan. Hyväksymme uusia talkoolaisia ihan kesäkuun loppuun asti, kiitos kärsivällisyydestäsi.

Haluatko olla mukana toteuttamassa tämän kesän Ruisrockia? 

Ruisrockin talkoolaisena olet luomassa festivaalin maagista tunnelmaa, pääset tutustumaan festivaalin tekemiseen, saat käytännön kokemusta tapahtuma-alan tehtävistä ja tapaat monia samanhenkisiin ihmisiä, joiden kanssa voit kokea kesän parhaan viikonlopun.

Talkoovuorot sijoittuvat pääasiassa festivaaliviikonlopulle ja festivaalin aukioloaikoihin, eli iltapäivästä yöhön. Jokainen talkoolainen tekee yhteensä noin 15 tuntia talkoohommia kahden vuoron aikana kahtena eri päivänä.

Rakennuksen talkootiimi on jo täynnä, mutta haku muihin talkootehtäviin on edelleen auki.

Talkooedut Ruisrockissa 

Kaikki talkoolaiset saavat uniikin Ruisrock-t-paidan ja talkoopäivinä lämpimän ruoan sekä juotavaa, kuten kahvia ja mehua. Tarjoamme lisäksi Turun seudun ulkopuolelta saapuville mahdollisuuden koulu- tai leirintämajoitukseen aina festariviikon torstaista maanantaihin asti. Talkoolaisille on oma talkoobussikuljetus suoraan festarialueelle perjantaista sunnuntaihin. Lisäksi jokainen talkoolainen saa halutessaan talkootodistuksen ja tietenkin festarirannekkeen sekä mahdollisuuden nauttia keikoista ja huikeasta festariviikonlopusta talkoovuorojen ohessa. Ruisrockin päätteeksi on luvassa kaikkien talkoolaisten yhteiset legendaariset talkoobileet Turun keskustassa sunnuntai-iltana.

Ruisrockin monimuotoiset talkootehtävät

Anniskelu- ja ruokaravintoloiden talkoolaisena toimit tärkeässä roolissa: pidät nälkäiset ja janoiset festivaalikävijät tyytyväisenä. Tarjolla on erilaisia tehtäviä kaikenlaisille talkoolaisille. Anniskelussa pääset tekemään esimerkiksi asiakaspalvelua sekä anniskelu- ja ruokatuotteiden myyntiä, mutta joskus myös tiskipisteen hoitamista ja varastohommia. Anniskelusta löytyy myös roudaushommia fyysisemmistä tehtävistä kiinnostuneille tai avustavia keittiötöitä. Anniskelun talkoolaisilta ei vaadita mitään aiempaa kokemusta ravintolatyöstä, mutta hygienia- ja anniskelupassista sekä keittiö- tai rahankäsittelytaidoista on toki etua – mainitsethan näistä hakemuksessasi! Talkoovuorot ovat pääasiassa festivaalin aikana ilta- ja yövuoroissa. Anniskelutiimi on suurin yksittäinen talkoolaisten ryhmä, tähän tehtävään mahtuu siis monta talkoolaista!

Järjestyksenvalvojana toimit festivaalin turvallisuuden parissa. Järjestyksenvalvojia tarvitaan portilla, pyöräparkissa, lavojen edustoilla ja festivaalialueen yleisvalvonnassa. Järjestyksenvalvojat vastaavat alueen turvallisuudesta ja toimivat asiakaspalvelutehtävissä festivaalikävijöitä auttaen. Järjestyksenvalvojiksi haemme niin järjestyksenvalvojakortillisia kuin kortittomiakin henkilöitä. Järjestyksenvalvojaksi pääseminen edellyttää poliisin lupaprosessia, jonka festivaaliorganisaatio toteuttaa. Järjestyksenvalvojia tarvitaan paljon, joten jos nämä tehtävät kiinnostavat, hae ihmeessä mukaan!

Lipuntarkastajana talkoilet festivaalialueen portilla ja olet festarikävijän ensimmäinen tärkeä kontakti Ruisrockissa. Lipuntarkastajiksi haemme henkilöitä, jotka ovat kiinnostuneet asiakaspalvelutyöstä. Lipuntarkastus tehdään helppokäyttöisillä elektronisilla lukijoilla, joiden käyttö opastetaan paikan päällä. 

Muita asiakaspalvelutehtäviä Ruisrockissa ovat mm. narikka, pyöräparkki ja info. Tähän festivaalitehtävään tarvitaan etenkin hymyileviä ja asiakaspalveluhenkisiä talkoolaisia! Narikassa, pyöräparkissa ja infossa on tärkeää myös opastaa festivaaliasiakkaita ja levittää hyvää festarimieltä jokaiselle.

Siivous ja kierrätystiimissä pidät huolta Ruissalon alueesta, jonka kaunista luontoa haluamme vaalia ja arvostaa. Tehtäviin kuuluu mm. festivaalialueen, porttien ja leirintäalueen siisteydestä ja viihtyvyydestä huolehtiminen. Siivoustalkoolaisena pääset usein liikkumaan paljon festivaalialueella. Kierrätyspisteen talkoolaisena neuvot festarikävijöitä kierrättämisessä ja opastat roskat oikeisiin astioihin. Siivoukseen ja kierrätyspisteille haemme innostuneita kierrättäjiä sekä näppäriä siivoojia.


Tehotiimiläiset ovat joustavia ja eri tehtävistä kiinnostuneita talkoolaisia. Tehotiimiläinen omaksuu vaivatta uudet hommat ja on valmis koittamaan useampaa talkootehtävää. Tehotiimi avustaa kaikkia muita tiimejä tarpeen mukaan. Missä tarvitaan lisäapua, sinne mennään täydellä teholla. 


 

Muistathan, että talkoolaisuus Ruisrockissa edellyttää 18 vuoden ikää.

Tulet saamaan runsaasti lisätietoja sähköpostitse kevään ja kesän aikana, mikäli sinut valitaan talkoolaiseksi. Muistathan siis seurailla sähköpostiasi. Jokaiseen talkootehtävään annetaan erillinen opastus. Talkoohaku on auki niin kauan kuin paikkoja on vapaana, eli kannattaa hakea pian mukaan! Käsittelemme hakemuksia ja hyväksymme talkoolaisia mukaan hakujärjestyksessä. 

Jos sinulla on kysymyksiä tai palautetta koskien talkootoimintaa Ruisrockissa, laita sähköpostia osoitteeseen veera@ruisrock.fi