Ennätykset paukkuivat Ruisrockissa

Ruisrock on saatu päätökseen. Kolmen loppuunmyydyn päivän aikana festivaalilla juhli ennätykselliset 105 000 festivaalivierasta. Päivittäinen kävijämäärä oli 35 000 ihmistä.

"Kulunut viikonloppu on ollut silkkaa festivaalihuumaa Ruissalossa. Ennätykset paukkuivat niin lippujen loppuunmyynnin kuin yleisömääränkin suhteen, ja uskallan väittää, ettei Suomen festivaalihistoriassa ole ennen saavutettu näin suurta yleisömäärää maksulliseen musiikkitapahtumaan", kommentoi promoottori Mikko Niemelä.

Ruisrockin suurimmat yleisöt keräsivät Martin Garrix, Galantis, Ultra Bra, Profeetat, Antti Tuisku, Zara Larsson ja Haloo Helsinki. Yhteensä viikonlopun aikana Ruissalossa nähtiin yli sata artistia ja eri alojen taiteilijaa.

Festivaalia oli toteuttamassa lähes 3000 työntekijää ja talkoolaista. Suureen yleisömäärään nähden järjestelyt sujuivat hyvin. "Haluan kiittää jokaista kävijää, työntekijää sekä viikonlopun aikana esiintynyttä artistia siitä, että saimme yhdessä jotain näin maagisen hienoa aikaan. Nyt käymme sormet syyhyten suunnittelemaan ensi vuoden festivaalia, josta haluamme tehdä vielä nykyistäkin upeamman elämyksen kävijöillemme."