Festivaaliviikonloppuna Turku täyttyy jälleen ääriään myöten. Ruisrockin järjestäjät sekä yhteistyökumppanit tarjoavat erilaisina majoitusvaihtoehtoina hotelli-, koulu- ja leirintäaluemajoitusta. Suosittelemme varaamaan majoituspaikan hyvissä ajoin kevään aikana.

Artukainen Camping

Ruisrock-festivaalin oma leirintäalue Artukainen Camping sijaitsee Gatorade Centerin ja Messukeskuksen läheisyydessä osoitteessa Artukaisten kiitotie. Festivaalialueelta on noin 6,5 kilometrin matka Artukaisiin. Leirintä aukeaa festariviikon torstaina 5.7. klo 18 ja sulkeutuu maanantaina 9.7. klo 12. Leirinnän ja festaribussiaseman välillä kulkee leirinnän asiakkaille ilmainen festaribussi, joka alkaa kulkea tuntia ennen festivaalialueen porttien avautumista.

Huomioithan, että

  • leiriytyminen on sallittu ainoastaan virallisella leirintäalueella, ja leirintäalue on tarkoitettu vain Ruisrockin kävijöille. Leiriytyjillä on oltava festivaalilippu, joka tarkastetaan saapumisen yhteydessä.
  • leirintälippu vaihdetaan saapumisen yhteydessä rannekkeeseen.
  • ostaessasi leirintälippusi ennakkoon varmistat paikkasi leirintäalueella koko festivaaliviikonlopun ajaksi. Voit siis saapua leirintään minä päivänä tahansa.
  • jos leirintäalue on myyty loppuun, et voi enää ostaa lippua edes sellaiseen telttaan, joka on jo alueella. Ostathan siis koko telttaseurueesi liput kerralla!
  • asuntoautolla saapuvien tulee ostaa leirintälipun lisäksi autolle asuntoautopaikkalippu. Yhtä asuntoautoa kohti riittää siis yksi asuntoautopaikkalippu, mutta jokaisella asuntoautossa yöpyvällä tulee olla oma lippu leirintään.
  • leirintälippu on henkilökohtainen ja nimetty. Mikäli haluat muuttaa nimen lippuun, ota yhteys Tiketin asiakaspalveluun sähköpostitse info@tiketti.fi. Nimen muutoksesta peritään Tiketin palvelumaksu.
  • Artukainen Campingissä ei ole määritelty kokoa teltalle. Jätäthän suurimmat telttarakenteet kuitenkin kotiin. Erillisiä huvitelttoja, telttakatoksia tai paviljonkeja ei saa rakentaa telttojen päälle.

Artukainen Campingin liput

Artukainen Campingin liput ovat myynnissä Tiketissä.

  • Leirintälippu 45 €/hlö
  • Asuntoautopaikka 30 € (huom. jokaisen yöpyjän on ostettava lisäksi leirintälippu)

Artukainen Campingin liput ovat henkilökohtaisia ja nimettyjä, ja Tiketti perii nimenmuutoksesta palvelumaksun. 

Saapuminen Artukainen Campingiin

Artukainen Camping sijaitsee Gatorade Centerin (entinen Turkuhalli) ja Messukeskuksen läheisyydessä Turun Artukaisissa, osoitteessa Artukaisten kiitotie. Seuraa matkalla Artukainen Camping -kylttejä.

Turun keskustasta pääset Artukainen Campingin läheisyyteen Kauppatorilta busseilla 12, 32 ja 61. Bussit 32 ja 61 pysähtyvät myös Turun rautatieasemalla. Aikataulut ja tarkat pysäkkitiedot löydät Föli-reittioppaasta.

Kulkeminen Artukainen Campingistä festivaalille

Artukainen Campingistä kulkee festaribussi Ruissalon festaribussiasemalle ja takaisin leirintään. Festaribussiasemalta on vajaan kahden kilometrin kävelymatka festivaalialueelle.

Henkilöautojen pysäköinti

Artukainen Campingin vieressä on henkilöautojen pysäköintialue, joka on avoinna leirintäalueen aukioloaikoina torstaista maanantaihin. Pysäköinti maksaa 5 € / pysäköintikerta.

Autossa yöpyminen ja auton tuominen leirintäalueelle on turvallisuussyistä kielletty.

Asuntoautot

Artukainen Campingissä on asuntoautoille oma alueensa, jonne voi saapua ainoastaan rekisteröidyillä asuntoautoilla. Tilanpuutteen vuoksi alueelle ei voi tuoda asuntovaunua. Valitettavasti emme voi tarjota sähköä asuntoautoihin.

Asuntoautoalue sijaitsee aivan telttaleirinnän kyljessä, mutta teltan pystyttäminen itse asuntoautoalueelle ei ole mahdollista. Kaikki leirintäalueen palvelut ovat kuitenkin asuntoautolla saapuvien käytössä. Jokaiselle asuntoautossa yöpyvälle on lisäksi ostettava oma leirintälippu. Huomioithan, että mikäli poistut asuntoautolla alueelta, veloitamme uuden asuntoautopaikkamaksun saapuessasi takaisin.

Artukainen Campingin palvelut

Leirintäalueella palvelevat ympäri vuorokauden Artukaisten elintarvikekioski, narikka, info sekä ensiapu- ja löytötavarapiste. Lähin kauppa ja käteisnostomahdollisuus ovat noin 15 minuutin kävelymatkan päässä leirinnästä.

Sisäsuihkuja voi käyttää Gatorade Centerin pukuhuonetiloissa PE 9.00–12.00, LA–SU 8.00-16.00 ja MA 9.00–11.00.

Ilmaiset suihkut ovat leiriytyjien käytössä aamusta iltaan. Sauna lämpiää leirintäalueella perjantaista sunnuntaihin aamupäivisin.

Artukainen Campingissä on oma grillausalue, joka palvelee koko festivaalin ajan.

Leiriytyjillä on käytössään ilmainen kännykän latauspiste Artukaisten elintarvikekioskin läheisyydessä. Piste on asiakkaiden käytössä koko leiriytymisen ajan. Lataaminen tapahtuu omalla vastuulla.

Beauty Bar by Hiusmuotoilua tunteella tarjoaa leirintäalueen asiakkaille kampaamopalveluita perjantaista sunnuntaihin klo 10–15. Hiukset saa pikakampauksella festarikuntoon pientä maksua vastaan.

Bloks-jääpalakärry myy jääpaloja Artukainen Camping -alueella perjantaista sunnuntaihin klo 9–17.

Turun kaupungin leirintäalue Saaronniemessä

Ruissalon saaren päässä, Saaronniemessä, sijaitsee toinen leirintäalue Ruissalo Camping, jota ylläpitää Turun kaupunki. Ruisrock ei vastaa Ruissalo Campingin toiminnasta – kysymykset ja palautteet kannattaa osoittaa siis suoraan Ruissalo Campingiin. Tiedustelut puhelimitse (02) 262 5100 tai sähköpostitse ruissalo.camping@turku.fi.

 

Koulumajoitus

Rauhallista sisämajoitusta kaipaavien kannattaa tutustua koulumajoitukseen, jota TuTo järjestää festivaaliviikon torstaista maanantaihin eri kouluissa Turussa. Viimeistään 1.7. mennessä tehtyjen ja maksettujen varausten hinta on 15 euroa/yö/hlö. Tämän jälkeen hinta on 17 euroa yöltä.

 

Hotellipaketit

Hotellipaketit on loppuunmyyty.